Koja je moja boja?
January 3, 2010  |  Boje i Stilovi, INTERIJERI

Koja je moja boja?

Svi mi imamo boje koje volimo više i koje volimo manje, ali koja boja izražava vlastitu osobnost? Evo jednog interesantnog kviza u kojemu ćemo to saznati!

Brojeve koji označavaju datum vašeg rođenja zbrojite kao jednoznamenkaste. Primjer: ako ste rođeni 22.12.1969, zbrojite 2+2+1+2+1+9+6+9. Njihov zbroj iznosi 32. Obzirom na to, da broj mora biti jednoznamenkast, sada zbrojite 3+2. Dobili ste vaš broj 5, koji odgovara plavoj boji.

Vaš rezultat:
1
Vaša boja je crvena, pripadate ljudima koji su strastveni. Živite za taj trenutak i u životu želite probati baš sve. Otvoreni ste i direktni. Kada radite budite sami svoj šef, ne pustite se voditi, radije vi vodite druge. Ne zadržavajte osjećaje, jer to loše utječe na vas.

2
Vaša boja je narančasta. Vrlo ste društveni i volite se zabavljati. Odazivate se osjećajima i brzo otkrivate osjećaje drugih. Vaš nedostatak je premalo samopouzdanja.

3
Žuta:nadareni ste za pisanje i spretni s riječima, zato vašem talentu odgovara novinarstvo, marketing i informatika. Podložni ste nesanici.

4
Boja kojom vas je moguće opisati je zelena. Volite red i unaprijed planirate. Više puta potrebno vam je vrijeme za prilagodbu novitetima. Čvrsto se držite svojih osjećaja i materijalnih dobara. Iako volite društvo, često se osjećate ograničenim. Odgovara vam posao vezan za cvjećarstvo i povrtlarstvo.

5
Vaša boja je plava. Zaklinjete se na poštenje i iskrenost. Svoje stavove uvijek branite do kraja. Odličan ste pripovjedač, jer posjedujete bujnu maštu i zbog toga vrlo rado komunicirate. Najčešće se opuštate uz glazbu.

6
Pripadate skupini ljudi, čija je boja ljubičasta. Imate bujnu maštu, koja potiče vašu kreativnost. Imate oko za dobre stvari. Umjetnost, opremanje i moda stvoreni su za vas.

7
Ružičasta: Strpljivi ste i puni razumijevanja. Jako dobro se snalazite kao domaćin. Odlično vam leže administrativni poslovi.

8
Vaša boja je zlatna. Pripadate skupini ljudi, koji su jako ljubazni i otvoreni. Vi ste perfekcionist i jako ste samokritični. Teško podnosite poraze, za vas je i ranjivost poraz. Teško pokazujete svoje osjećaje. Nadareni ste i stvoreni za poučavanje.

9
Bijela je boja svjetlosti i simbol nevinosti. Simbolizira uzvišenost, mir, širinu, a po drugoj strani suzdržanost. Pripadate skupini ljudi, koji cijeli život žele ostati slobodni i neutralni, a ujedno su uvijek jednim okom okrenuti prema budućnosti.

(preuzeto sa:  www.jub.si )

Autor:  Maja

Možda vas zanima...

Magične lampe i tkanine
Kada pokušamo protumačiti riječ "magično" veći...
Kuhinje - Puzzle hladnjak
Elektrolux Flatshare Fridge dizajnera Stefan Buchbergera nud...
Ekološki namještaji
DAN PLANETE ZEMLJE Za sve one koji se žale na količinu ...
Kako sakriti radijatore?
Ukoliko imate stare i ružne radijatore koje je progutao zub ...
Kućica iz snova: plavo-bijeli šarm
Da me nešto oko srca stegne kada vidim bijelo-plavi interije...
Mala crna haljina
Ovaj neobičan komad namještaja (viseći ormar, ladičar?) u ...

10 Comments


 1. Ova numerologija boja mi je bas tocno odredila preferencije.
  Pohvala

 2. Slažem se Darko, i meni takodje, odlična fora sa numerologijom i bojama… ja sam 3-žuta:))))

 3. wow! Omiljena boja mi je zelena i upravo ona ispadne zbrojem brojeva datuma rođenja…jedino se u opisu ne bih složila da volim planirati.
  Baš dobar kviz, hvala :)

 4. Meni je zelena. Iako volim više boja sa popisa, ipak mi je zelena jako draga, a i njen opis mi najbolje odgovara od svih nabrojanih. Dobar test :)

 5. Neobičan kviz. Ja ispala žuta. Boju baš ne koristim previše, ali savršeno pogođen opis: spretnost s riječima, novinarstvo i informatika.

 6. Ha ha..pun pogodak- crvena…točno tako!!!

 7. Kakva glupost :D
  A sta je sa 0 .. ili 10?
  13.07.1979
  Za Mene nema boje?

  • Marija, možda i je glupost, to je samo zabava. Nisi pročitala dobro uputu na početku, zbroj mora biti JEDNOZNAMENKAST (znači ne može biti 10, nego 1+0=1) i nikada ne može zbroj brojeva biti 0.

Leave a Reply

Comment moderation is enabled, no need to resubmit any comments posted.

 

Copyright © 2017 · PROZOR U DOM