Koja je moja boja?
January 3, 2010  |  Boje i Stilovi, INTERIJERI

Koja je moja boja?

Svi mi imamo boje koje volimo više i koje volimo manje, ali koja boja izražava vlastitu osobnost? Evo jednog interesantnog kviza u kojemu ćemo to saznati!

Brojeve koji označavaju datum vašeg rođenja zbrojite kao jednoznamenkaste. Primjer: ako ste rođeni 22.12.1969, zbrojite 2+2+1+2+1+9+6+9. Njihov zbroj iznosi 32. Obzirom na to, da broj mora biti jednoznamenkast, sada zbrojite 3+2. Dobili ste vaš broj 5, koji odgovara plavoj boji.

Vaš rezultat:
1
Vaša boja je crvena, pripadate ljudima koji su strastveni. Živite za taj trenutak i u životu želite probati baš sve. Otvoreni ste i direktni. Kada radite budite sami svoj šef, ne pustite se voditi, radije vi vodite druge. Ne zadržavajte osjećaje, jer to loše utječe na vas.

2
Vaša boja je narančasta. Vrlo ste društveni i volite se zabavljati. Odazivate se osjećajima i brzo otkrivate osjećaje drugih. Vaš nedostatak je premalo samopouzdanja.

3
Žuta:nadareni ste za pisanje i spretni s riječima, zato vašem talentu odgovara novinarstvo, marketing i informatika. Podložni ste nesanici.

4
Boja kojom vas je moguće opisati je zelena. Volite red i unaprijed planirate. Više puta potrebno vam je vrijeme za prilagodbu novitetima. Čvrsto se držite svojih osjećaja i materijalnih dobara. Iako volite društvo, često se osjećate ograničenim. Odgovara vam posao vezan za cvjećarstvo i povrtlarstvo.

5
Vaša boja je plava. Zaklinjete se na poštenje i iskrenost. Svoje stavove uvijek branite do kraja. Odličan ste pripovjedač, jer posjedujete bujnu maštu i zbog toga vrlo rado komunicirate. Najčešće se opuštate uz glazbu.

6
Pripadate skupini ljudi, čija je boja ljubičasta. Imate bujnu maštu, koja potiče vašu kreativnost. Imate oko za dobre stvari. Umjetnost, opremanje i moda stvoreni su za vas.

7
Ružičasta: Strpljivi ste i puni razumijevanja. Jako dobro se snalazite kao domaćin. Odlično vam leže administrativni poslovi.

8
Vaša boja je zlatna. Pripadate skupini ljudi, koji su jako ljubazni i otvoreni. Vi ste perfekcionist i jako ste samokritični. Teško podnosite poraze, za vas je i ranjivost poraz. Teško pokazujete svoje osjećaje. Nadareni ste i stvoreni za poučavanje.

9
Bijela je boja svjetlosti i simbol nevinosti. Simbolizira uzvišenost, mir, širinu, a po drugoj strani suzdržanost. Pripadate skupini ljudi, koji cijeli život žele ostati slobodni i neutralni, a ujedno su uvijek jednim okom okrenuti prema budućnosti.

(preuzeto sa:  www.jub.si )

Autor:  Maja

Možda vas zanima...

Kutak za čitatelje - adaptacija kupaonice
Jedan od većih zahvata u kući ili stanu je svakako adaptac...
Luksuz ili… AltaModa
Ne znam da li ste čuli za talijansku kuću AltaModa koja proi...
Sapunske pahuljice
Od davnina jedino sredstvo održavanja higijene godinama pola...
Interijeri: Stan u Barceloni
Savršeni dom od stotinjak kvadrata u blizini Barcelone s p...
Zidne šablone - jeftino rješenje za novi izgled zida
Mislite li da je vaš stan je postao dosadan i nije ni po čem...
Magnetna boja i boja za školske ploče
Jedna od čestih roditeljskih "jadikovki" je da im ...

10 Comments


 1. Ova numerologija boja mi je bas tocno odredila preferencije.
  Pohvala

 2. Slažem se Darko, i meni takodje, odlična fora sa numerologijom i bojama… ja sam 3-žuta:))))

 3. wow! Omiljena boja mi je zelena i upravo ona ispadne zbrojem brojeva datuma rođenja…jedino se u opisu ne bih složila da volim planirati.
  Baš dobar kviz, hvala :)

 4. Meni je zelena. Iako volim više boja sa popisa, ipak mi je zelena jako draga, a i njen opis mi najbolje odgovara od svih nabrojanih. Dobar test :)

 5. Neobičan kviz. Ja ispala žuta. Boju baš ne koristim previše, ali savršeno pogođen opis: spretnost s riječima, novinarstvo i informatika.

 6. Ha ha..pun pogodak- crvena…točno tako!!!

 7. Kakva glupost :D
  A sta je sa 0 .. ili 10?
  13.07.1979
  Za Mene nema boje?

  • Marija, možda i je glupost, to je samo zabava. Nisi pročitala dobro uputu na početku, zbroj mora biti JEDNOZNAMENKAST (znači ne može biti 10, nego 1+0=1) i nikada ne može zbroj brojeva biti 0.

Leave a Reply

Comment moderation is enabled, no need to resubmit any comments posted.

 

Copyright © 2018 · PROZOR U DOM