Crno-bele kuhinje
January 11, 2010  |  INTERIJERI, Kuhinje

U današnje vreme ugradna moderna kuhinja zahteva mali milion dodataka i dozvoljava kupcima da se poigraju dizajnera birajući i najmanji detalj. Oni koji žele brz proizvod  u svom domu, veoma moderan, minimalističko-futuristički, ugrađen kompletno za samo jedan dan, mogu izabrati nove Gorenje kuhinje koje dizajnira Ora Ito. Ova neobična saradnja pruža kupcima izbor između dve boje kao i boja tehničkih elemenata u kuhinji, s tim da je osnovna šema kuhinje kompaktna, dostupna u crnoj i beloj boji.


Prve kuhinje Ora Ito-Gorenje koje su se pojavile  pre nekoliko godina, tačnije 2006. godine,  skreću pažnju javnosti svojim jednostavnim linijama, funkcionalnošću i jasnim ciljem dizajnera. Oblika kvadra, zaobljenih uglova, ova kuhinja svakako pripada dizajnu budućnosti i modernom životnom prostoru. Naredne godine predstavljena je moderna linija kuhinja koje su dostupne komplet u crnoj boji ili crne sa srebrnim detaljima.

Nove kuhinje koje kreira Ora Ito za Gorenje, predstavljene su početkom 2009. godine. One su nešto drugačijeg oblika od prvobitnih – jednodelnih, za koje je korišćeni poluprozirni beli stakleni paneli kombinovani sa metalno srebrnim detaljima i ručkama. Nova kolekcija pored kuhinjskih elemenata uključuje i 2 frižidera i zamrzivača, rernu, tri plotne za kuvanje, kao i dekorativne panele koji pokrivaju mikorotalasnu pećnicu,mašinu za suđe, aspirator i druge uređaje. Svi uređaji su najvišeg A+ kvaliteta.

Nova kuhinja ne odudara od prepoznatljivog stila Ora Ito – minimalizam plus futurizam, sa luksuznim efektom. Ko voli čiste i jasne površine u kuhinji, a nema mnogo vremena ni mašte za svoje kreacije, ova kuhinja može da bude njegov izbor. Takođe, želja dizajnera je tržištu ponudi moderan i pristupačan proizvod u odnosu na kvalitet koji pruža, ističući jednostavnost i kompleksnost čitavog projekta.

Više o kuhinjama možete saznati na web sajtu gorenje-oraito.

Autor:  Sandra

Možda vas zanima...

Futuristička ljekarna u Beogradu
Krajem prošle godine u Beogradu otvorena je futuristički u...
Kutak za čitatelje - adaptacija kupaonice
Jedan od većih zahvata u kući ili stanu je svakako adaptac...
Tirkizni snovi Amy Butler
Amy Butler je američka dizajnerica pamučnih tkanina. Od ...
Interijer restorana u etno stilu
Interijer jednog restorana u de luxe etno stilu s obiljem za...
Kako napraviti medenjake za bor?
Bliži se, bliži vrijeme kada najviše pažnje posvećujemo deko...
Kućica iz snova s pogledom na more
Zahvaljujući naporima arhitekta Rosa-Violan od propadanja je...

Leave a Reply

Comment moderation is enabled, no need to resubmit any comments posted.

 

Copyright © 2017 · PROZOR U DOM