Crno-bele kuhinje
January 11, 2010  |  INTERIJERI, Kuhinje

U današnje vreme ugradna moderna kuhinja zahteva mali milion dodataka i dozvoljava kupcima da se poigraju dizajnera birajući i najmanji detalj. Oni koji žele brz proizvod  u svom domu, veoma moderan, minimalističko-futuristički, ugrađen kompletno za samo jedan dan, mogu izabrati nove Gorenje kuhinje koje dizajnira Ora Ito. Ova neobična saradnja pruža kupcima izbor između dve boje kao i boja tehničkih elemenata u kuhinji, s tim da je osnovna šema kuhinje kompaktna, dostupna u crnoj i beloj boji.


Prve kuhinje Ora Ito-Gorenje koje su se pojavile  pre nekoliko godina, tačnije 2006. godine,  skreću pažnju javnosti svojim jednostavnim linijama, funkcionalnošću i jasnim ciljem dizajnera. Oblika kvadra, zaobljenih uglova, ova kuhinja svakako pripada dizajnu budućnosti i modernom životnom prostoru. Naredne godine predstavljena je moderna linija kuhinja koje su dostupne komplet u crnoj boji ili crne sa srebrnim detaljima.

Nove kuhinje koje kreira Ora Ito za Gorenje, predstavljene su početkom 2009. godine. One su nešto drugačijeg oblika od prvobitnih – jednodelnih, za koje je korišćeni poluprozirni beli stakleni paneli kombinovani sa metalno srebrnim detaljima i ručkama. Nova kolekcija pored kuhinjskih elemenata uključuje i 2 frižidera i zamrzivača, rernu, tri plotne za kuvanje, kao i dekorativne panele koji pokrivaju mikorotalasnu pećnicu,mašinu za suđe, aspirator i druge uređaje. Svi uređaji su najvišeg A+ kvaliteta.

Nova kuhinja ne odudara od prepoznatljivog stila Ora Ito – minimalizam plus futurizam, sa luksuznim efektom. Ko voli čiste i jasne površine u kuhinji, a nema mnogo vremena ni mašte za svoje kreacije, ova kuhinja može da bude njegov izbor. Takođe, želja dizajnera je tržištu ponudi moderan i pristupačan proizvod u odnosu na kvalitet koji pruža, ističući jednostavnost i kompleksnost čitavog projekta.

Više o kuhinjama možete saznati na web sajtu gorenje-oraito.

Autor:  Sandra

Možda vas zanima...

Podne obloge - laminat ili parket?
Laminat je višeslojna podna obloga na bazi drveta koja j...
Drvo, kamen i željezo – rustikalni stil
Kada bih vam onako u par riječi trebala opisati mo...
Kako sakriti radijatore?
Ukoliko imate stare i ružne radijatore koje je progutao zub ...
Jan Eleni Lemonedes
Ovako to izgleda kada profesionalni dekorateri sebi uređuju ...
Svaštice s Ambiente 2010.
Specijalizirani sajmovi predstavljaju priliku da se na jedno...
Dizajneri: Eline Pellinkhof
Eline Pellinkhof je nizozemska dizajnerica ukrasnih papira i...

Leave a Reply

Comment moderation is enabled, no need to resubmit any comments posted.

 

Copyright © 2018 · PROZOR U DOM