Što pokloniti ženama za Božic?
December 15, 2010  |  LIFESTYLE, LifeStyle by Tihana


U prethodnom članku pisala sam o idealnim poklonima za muškarce stoga bi bilo potpuno nepošteno da ne pomognem i njima baš kao i ženama koje traže idealne poklone za svoje prijateljice, kćeri, snahe, svekrve…

Kada kupujemo poklon vrlo je važno biti svjestan činjenice kome ga kupujemo. Jedan od osnovnih kriterija svakako bi bila dob osobe. Kako ne biste učinili pogrešku i kupili potpuno neprimjeren poklon i na taj način možda čak i uvrijedili osobu kojoj ste nešto s najboljom namjerom uzeli, savjetujem vam da ozbiljno shvatite par natuknica koje ću iznijeti u ovom tekstu.
Rijetko koja mlada žena voli dobivati na poklon kućne potrepštine tipa sjeckač luka, kuhinjske krpe, raznorazne namirnice, posuđe, budilicu…. Navedene ideje ćemo odmah svrstati u idealne poklone za već iskusnu domaćicu koja će više cijeniti ovakvu gestu (+50).
Dakle, ako kupujete poklon za svekrvu, baku ili zreliju žensku osobu onda bi takve stvari mogle biti pravi izbor za vas!
Kada kupujete poklon poslovnoj ženi koja se kreće u određenim krugovima uvijek je dobro da joj uzmete nešto brendirano i upečatljivo kao naprimjer dobar ručni sat, lijep par naušnica ili broš koji se vratio na velika vrata u trend.
Kvalitetnim parfemom, elegantnom crnom torbom ili poklon bonom u jednoj od trgovina također nećete pogriješiti. Ako provodi mnogo vremena u uredu možda bi bilo zgodno da joj uzmete neki prekrasni računalni miš , notebook ili kutiju belgijskih pralina koje možete naručiti iz Harrodsa iz Engleske.

Ženi koja zrači pozitivnošću i koja je produhovljena možete uzeti neki kvalitetniji set za aromaterapiju, CD sa prekrasnim indijskim mantrama ili luksuzne mirisne svijeće.

Blagdani su također idealno vrijeme za prosidbu, a i lijepa ogrlica sa srcem od Swarowski kristala također je dobar izbor.

Kada kupujete nešto ženi u koju ste zaljubljeni trudite se da to bude ili nezaboravno iskustvo ili nešto što će je uvijek podjećati na vas.
Možda bi bilo lijepo da je iznenadite nekim od prekrasnih dvodnevnih adventskih putovanja kao npr. u Beč, Prag i sl.
Kada kupujete poklon sestri, prijateljici ili kolegici s posla trudite se da joj uzmete nešto što bi je obradovalo.
Možete im kupiti od simboličkih poklona tipa plišastog mede, šalice sa blagdanskim motivima ili sa ugraviranim imenom, poklon bon, neko lijepo pletivo, možda nove skije…
Uz malo mašte i dobro opažanje prekrasna izneneđenja ni ove godine neće izostati!
Želim vam svima sretne blagdane uz nadu da ćete ih provesti u najboljem raspoloženju u krugu svojih najmilijih.
O autoruTihana Svornik, Personal assistant & perfume collector

Možda vas zanima...

Zabavni parkovi – Gardaland
Na obali jezera Lago di Garda u sjevernoj Italiji u blizini ...
Shalimar by Guerlain, 1925.
Zašto Shalimar? Nije jednostavno reći nešto novo o kult...
Kako uvesti red u kolekciju nakita
IGRA STAKLENIH PERLI Zašto čuvati nakit u ladicama skriven ...
Vodič kroz parfeme za početnike
U bogatom parfemskom carstvu vrlo je teško odlučiti se koji ...
Nakit za novogodišnju noć
Drage moje, pretpostavit ću da ste već odabrale odjevnu ...
Čokoladna krema (''mousse'') sa zelenim čajem (à la Ebba)
Ovo je moja verzija jednostavnog i vrlo ukusnog Ebbinog ...

1 Comment


  1. znači, žene stvarno padaju na praline?? :) :) nema potrebe za naručivanje iz engleske…ima ih u azgrebu na nekoliko mjesta..nisu sve belgijske, ali ima vrhunskih.Leonidas (Medvedgradska 7), pa u Bonkuloviću u Importanne galeriji, pa nekad je bilo (ne znam jel još radi) ona prodavaonica čokolade na križanju Frankopanske i Ilice…

Leave a Reply

Comment moderation is enabled, no need to resubmit any comments posted.

 

Copyright © 2018 · PROZOR U DOM