Pokloni od srca – napravi ili osvoji!

Valentinovo. Dan zaljubljenih. Čokolade, ruže, parfemi, romantične večere… Ove godine odbacite stereotipne darove i iznenadite voljenu osobu nečim što ste sami napravili samo za nju! Ono što sami napravimo na kraju i ima najveću vrijednost…

U želji da osiguram što više ideja za poklone za Valentinovo, u pomoć sam pozvala nekoliko blogerica koje su se rado odazvale. Počevši od sutra pa sve do nedjelje, svaki dan u Narančastoj sobi će biti objavljen po jedan „uradi sam“ projekt. Ideja je da vas inspirira da pokušate nešto od toga napraviti sami uz detaljan prikaz svakog projekta.

Za one manje spretne ili one koji jednostavno nemaju vremena za izradu vlastitih darova svaka od blogerica daruje jedan predmet vlastite izrade! Dakle, u igri je 6 darova „valentinovske“ tematike koje možete osvojiti ako pratite „uradi sam“ projekte svaki dan i ostavite komentar!

Komentirajte sve do nedjelje, 6. veljače u ponoć, a dobitnike nagrada ćemo nasumičnim odabirom izvući u ponedjeljak 7. veljače. Molim vas da uz komentar ostavite i svoju e-mail adresu kako vas možemo kontaktirati!

Uživajte!

Vaša Izzy

SRCE ISTKANO S LJUBAVLJU by MARE

SEXY HEART by SANDRA

VESELE STAKLENKE by E-sidora

Valentine Secret Card by Martina

SHABBY CHIC SRCE

VOODOO LUTKICA

 

Copyright © 2018 · PROZOR U DOM